Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


دومین جلسه‌ نخستین مجمع سالانه انجمن موسیقی ایران با حضور روسای انجمن استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی برگزار شد.

به گزارش بی‌باک به نقل از روابط عمومی انجمن موسیقی ایران، در این جلسه که در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد بهرام جمالی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، رضا دادویی معاون اجرایی این انجمن، موسی رجبی اصل رییس انجمن موسیقی استان اردبیل، شاهرخ پناهی فر رییس انجمن موسیقی استان آذربایجان شرقی، بهرنگ حسنی رییس انجمن موسیقی استان آذربایجان غربی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرام جمالی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران با تأکید بر اهمیت برگزاری نخستین مجمع سالانه انجمن موسیقی ایرانی به ضرورت توسعه روابط، تعامل هرچه بیشتر و همکاری های مشترک شعب استانی انجمن پرداخت و سرمایه های موسیقی استان ها را یکی از اصلی ترین دارایی های موسیقی در سطح کشور دانست که حمایت از آنها مهمترین وظیفه شعب استانی است.

مدیرعامل انجمن موسیقی ایران تأکید کرد: انجمن ها می بایست در راستای هویت بخشی به گونه های مختلف موسیقی بومی و نواحی گام بردارند چرا که هویت فرهنگی اقوام و مناطق از این طریق تثبیت می شود.

وی ضمن اشاره به برنامه های انجمن موسیقی ایران در سال ۹۶ شناسایی و معرفی هنرمندان جوان و فعال در بخش‌های مختلف موسیقی در سطح استان‌ها و حمایت از آثار باکیفیت و توجه به پیشکسوتان را بسیار مهم دانست.

موسی رجبی اصل، رییس انجمن موسیقی استان اردبیل و کارشناس ارشد پژوهش هنرهای سنتی در رابطه با این جلسه گفت: آسیب‌شناسی در روند آموزش و تأکید بر اجرای مِتُدهای استاندارد و محتوامحور، تحکیم زیرساخت اقتصادی انجمن‌ها براساس شیوه‌های نوین و تأکید بر تولیدات موسیقی در قالب مقاله، کتاب، فیلم، مستند و غیره از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه در مورد آن صحبت شد.

وی با اشاره به اینکه موضوع ثبت رسمی انجمن‌ها در مراحل نهایی است در مورد موضوعات نویدبخش جلسه افزود: مشکلات مالی انجمن‌ها از طریق راهکارهای ارائه‌شده در جلسه قابل حل خواهد بود، همچنین آثار هنرمندان موسیقیِ زیر سی سال که به دبیرخانه ارسال شود ارزیابی ‌می‌شود و در صورت داشتن شرایط لازم حق‌الزحمه هم تعلق می‌گیرد. اگر شرایط اولیه در استان فراهم باشد، نظیر مکان تمرین و ساز، امکان تشکیل ارکستر فیلارمونیک نیز وجود خواهد داشت.

پناهی‌فر، رییس انجمن موسیقی آذربایجان شرقی در مورد بخش اول جلسه گفت: گزارش‌های سایر استان‌ها برای بنده بسیار جالب و درخور تحسین و قابل تأمل بود. خوشبختانه عملکرد انجمن موسیقی آذربایجان شرقی با توجه به ظرفیت ویژه استان از طرف مدیرعامل محترم مورد عنایت قرار گرفت که موجبات دلگرمی در ادامه‌ راه و تلاش برای عملکرد بهتر در زمینه‌ موسیقیِ ارزشی را بیش از بیش فراهم می کند.

وی به بخش دوم جلسه اشاره کرد و گفت: بخش دوم جلسه که به سیاست‌های تدوین‌شده‌ انجمن موسیقی ایران برای شعب استانی و پیشنهادهای استان‌ها اختصاص یافته بود و پس از بحث و گفتگو مشخص شد که رونق بخشیدن به موسیقی هویتی‌ـ ارزشی و برگزاری برنامه برای گروه‌های استانی در سایر استان‌ها، شناسایی مفاخر استان‌ها جهت تجلیل در کنار سایر برنامه‌های مرتبط (پروژه‌ همنوا با هزاران ایرانی)، تولید آلبوم‌های صوتی‌ـ تصویری و نشر کتاب با توجه به داشته‌ها و پتانسیل‌های استانی، بالابردن استانداردهای آموزشی در جهت فراهم‌ساختن زیرساخت‌های مناسب برای شکوفایی هرچه بیشتر هنر موسیقی و موضوع جشنواره‌ جوان و عملکرد استان‌ها در قالب اطلاع‌رسانی قبل از برگزاری جشنواره مورد دقت بیشتری قرار بگیرد.

پناهی‌فر گفت: برنامه‌ریزی برای بین‌المللی‌ساختن انجمن فرهنگی‌ـ هنری عاشیقلار، عضویت افتخاری از کشورهای آذربایجان، ترکیه و چین و تشکیل جلسه‌های سالانه برای انجمن عاشیقلار، حمایت از راه‌اندازی استودیوی انجمن موسیقی، حمایت از برگزیدگان جشنواره موسیقی جوان آذربایجان شرقی با مساعدت انجمن موسیقی ایران، حمایت از انتشار آلبوم اصیل «بایاتیلار» از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال فوتسال آسیا

تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند که خود را برای دیدار نهایی جام ملت‌های آسیا آماده می‌کنند عملکردی نزدیک به هم داشته‌اند. هر چند در تاریخ رویارویی دو تیم؛ برد بیشتر با کشورمان بوده است.

به گزارش مشرق، تیم‌های ملی فوتسال ایران و تایلند در دیدار فینال رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تایلند خواهد رفت.

تایلند پیش از این در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۸ میزبانی این بازی‌ها را برعهده داشت که در سال ۲۰۰۰ در دیدار رده بندی موفق شد با نتیجه ۸ بر ۶ ژاپن را شکست دهد و به عنوان سوم دست پیدا کند.

در سال ۲۰۰۸ تایلند توانست به دیدار نهایی راه پیدا کند اما با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب ایران شد و به مقام دوم رسید. تایلندی‌ها علاوه بر سال ۲۰۰۸، یک بار هم در سال ۲۰۱۲ توانستند به فینال آسیا برسند که برابر ژاپن با نتیجه ۶ بر یک مغلوب شدند و باز هم عنوان دومی را کسب کردند.

۹ تقابل ایران و تایلند در ادوار مختلف

تیم ملی تایلند تاکنون ۹ بار در جام ملت‌های فوتسال آسیا به مصاف ایران رفته است که ۷ برد برای ایران، یک برد برای تایلند و یک تساوی به ثبت رسیده است. نتایج دیدارهای این دو تیم در مسابقات قهرمانی آسیا به شرح زیر است:

جام ملت‌های ۲۰۲۲ مرحله نیمه نهایی: ۵ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۸ مرحله یک چهارم نهایی: ۹ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۱۲: مرحله نیمه نهایی: ۵ بر ۴ به سود تایلند
جام ملت‌های ۲۰۰۸ دیدار نهایی: ۴ بر صفر به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۶ مرحله گروهی: ۶ بر ۴ به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۵ مرحله گروهی تساوی ۳ به ۳
جام ملت‌های ۲۰۰۴ مرحله نیمه نهایی :۶ بر یک به سود ایران
جام ملت‌های ۲۰۰۰ مرحله نیمه نهایی: ۸ بر ۲ به سود ایران
جام ملت‌های ۱۹۹۹ مرحله گروهی: ۱۰ بر یک به سود ایران

ایران و تایلند نزدیک‌تر از همیشه

در دوره جاری جام ملت‌های آسیا تیم‌های ایران و تایلند آمار بسیار نزدیکی داشته‌اند که عملکردشان تاحدی برابر است. با این تفاوت که تیم ملی ایران نشان داده است که در نیمه‌های دوم تیمی به مراتب خطرناک‌تر از نیمه‌های اول است و این آمار هم با توجه به نتایج کسب شده و هم در مقایسه با گل‌هایی که رد و بدل شده قابل مشاهده است.

تایلند:
۴ برد و یک تساوی برابر تاجیکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر چین، میانمار و ویتنام) یک تساوی (برابر عراق) و یک شکست (برابر تاجیکستان)
۳ برد در نیمه دوم (برابر تاجیکستان، عراق و میانمار) یک تساوی (برابر ویتنام) و یک شکست (برابر چین)
تیم ملی تایلند ۱۶ گل زده ۷ گل خورده ثبت کرده است.
۷ گل زده نیمه اول و ۹ گل زده نیمه دوم
۳ گل خورده در نیمه اول و ۴ گل خورده در نیمه دوم

ایران:
۴ برد و یک تساوی برابر ازبکستان در مرحله نیمه نهایی
۳ برد در نیمه اول (برابر افغانستان، کویت و قرقیزستان) و ۲ شکست (برابر بحرین و ازبکستان)
۵ برد در نیمه دوم
تیم ملی ایران ۲۱ گل زده و ۸ گل خورده ثبت کرده است.
۸ گل زده در نیمه اول و ۱۳ گل زده نیمه دوم
۵ گل خورده نیمه اول و ۳ گل خورده نیمه دوم

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • رسمی؛ قهرمان جام حذفی به پلی‌آف لیگ نخبگان می‌رود
  • رسمی؛ لیست نهایی تیم ملی والیبال اعلام شد
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ اردیبهشت
  • (ویدیو) حمایت ملی‌پوشان فوتبال از تیم ملی فوتسال
  • تیم والیبال دانش آموزی ایران فینالیست شد
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال فوتسال آسیا
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال
  • مقایسه آماری ایران و تایلند قبل از فینال/ مورد عجیب تیم ملی ایران
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تیم‌های حاضر در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی مشخص شد